Νεα Μακρη Φωτια : Φωτιά στον Γέρακα τα ξημερώματα(φωτο-βίντεο) - Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: ΝΕÎ' ÎœÎ'ΚΡΗ ÎœÎ'ΤΙ μ - YouTube
ΝΕÎ' ÎœÎ'ΚΡΗ ÎœÎ'ΤΙ μ - YouTube from i.ytimg.com
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στη νέα μάκρη αντιμετωπίζουν πολλές μικρές και διαφορετικές . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στη νέα μάκρη αντιμετωπίζουν πολλές μικρές και διαφορετικές . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά στον Î
Φωτιά στον Î"έρακα τα ξημερώματα(φωτο-βίντεο) from rpn.gr
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στη νέα μάκρη αντιμετωπίζουν πολλές μικρές και διαφορετικές .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στη νέα μάκρη αντιμετωπίζουν πολλές μικρές και διαφορετικές . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στη νέα μάκρη αντιμετωπίζουν πολλές μικρές και διαφορετικές . WhatsApp
WhatsApp from rpn.gr
Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς στη νέα μάκρη αντιμετωπίζουν πολλές μικρές και διαφορετικές .

Νεα Μακρη Φωτια : Φωτιά στον Î"έρακα τα ξημερώματα(φωτο-βίντεο) - Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .